Hvordan får man anmeldelser på sin profil?

Alle kunder modtager automatisk dagen efter arrangementet en e-mail, hvori der er et link til at anmelde den kunstner, de havde booket. Som kunstner er det en god idé at nævne for kunden, at e-mailen fra Eventzonen kommer. Så er … Mehr lesen

Hvad koster det at have en profil?

Som kunstner har du mulighed for to medlemskaber på Eventzonen: BASIS medlemskab, som er gratis. Du kan have en profil med et billede og en tekst. Kunderne kan kontakte dig og du kan svare dem. PRO medlemskab, som koster kr. … Mehr lesen

Hvordan opretter man en profil?

Er du kunstner og ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så klikker du blot her – og så bliver du guidet igennem sign up processen, hvor du skal indtaste dine oplysninger, uploade et profilbillede mv.