Som kunstner har du mulighed for to medlemskaber på Eventzonen:

1. BASIS medlemskab, som er gratis. Du kan have en profil med et billede og en tekst. Kunderne kan kontakte dig og du kan svare dem.
  2. PRO medlemskab, som koster kr. 199,- pr. måned. Udover BASIS funktionaliteterne får du større synlighed og kan præsentere dig med video, lyd, anmeldelser mv.

Som ny kunstner starter du op med en 60 dages prøveperiode på PRO medlemskabet, så du har mulighed for at afprøve, om Eventzonen kan give dig værdi. Ellers køres du efter prøveperioden automatisk ned på BASIS medlemskabet, der som nævnt er gratis.

Du kan læse mere og evt. oprette en profil her.

Comments are closed.